top of page

// ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Gegevens:

Skeerleef

BE 0735.660.965

Tel. +3247901015

Skeerleef@gmail.com

 

Leveringsvoorwaarden:

Pakketjes worden enkel geleverd binnen België, Nederland & Duitsland. Levertermijn bedraagt gemiddeld 3 (week)dagen, dit kan echter verschillen. De maximale levertermijn is 30 dagen. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakketje en de bestemming. Om een pakketje van minder dan 5kg binnen België te verzenden naar een adres bedraagt de kost € 4,40. Als het pakketje meer dan 5kg weegt komt daar € 1,40 bij. Tussen de 10 en 20 kg komt daar nog eens € 4,20 bij. Weegt het pakketje meer dan 20kg, dan komt daar respectievelijk € 3,50 bij. Voor Nederland bedraagt de verzendkost € 9,60 voor pakketjes van minder dan 2kg. Vanaf 2kg tot 10kg komt daar € 3 bij. Voor pakjes die meer dan 10kg wegen, bedragen de verzendkosten € 21,60 naar Nederland. Voor Duitsland bedragen de verzendkosten € 10 voor pakjes van 0 tot 2kg. Vanaf 2kg tot 10kg komt daar € 5,50 bij. Alles wat meer dan 10kg weegt, kost € 21,60 om te verzenden naar een adres in Duitsland.

 

Pakjes binnen België worden verzonden via BPost. Pakjes voor Nederland & Duitsland worden verzonden met PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het leveren, veroorzaakt door de leveringsdienst.

 

Betalingen:

Op elk product wordt er BTW gerekend. De BTW op kunstwerken bedraagt 6%, de BTW op alle andere goederen bedraagt 21%. De BTW is inbegrepen in het totaalbedrag. Daar komen nog verzendkosten bij (voor tarieven zie leveringsvoorwaarden). Het is mogelijk om via Bancontact, VISA of per overschrijving af te rekenen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u automatisch een factuur van ons. Indien u per overschrijving betaald, gelieve het bedrag binnen de 30 dagen na bestelling te betalen. Indien dit niet binnen de 30 dagen betaald is annuleren wij de bestelling.

 

Wettelijke garantie:

Al onze producten zijn van degelijke kwaliteit. Indien een product beschadigd is dan heeft u recht op vervanging of terugbetaling. Als u dit wenst, gelieve dan contact op te nemen met ons via Skeerleef@gmail.com. Hierna zullen wij u een nieuw exemplaar opsturen of u terugbetalen. U dient wel het beschadigde exemplaar te retourneren. Wij vergoeden de retourkosten.

 

Herroepingsrecht:

Als klant heb je het recht om je tot 14 dagen na levering te bedenken. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien je hier gebruik van wilt maken gelieve ons per mail te contacteren via Skeerleef@gmail.com. De verzendkosten bij het retourneren zijn voor de koper. Van zodra wij het pakketje teruggekregen hebben storten we binnen de 14 dagen tijd het totale bedrag terug. Het product dient uiteraard wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Is het product toch gebruikt of beschadigd dan hervalt her herroepingsrecht en wordt jouw aankoop niet terugbetaald.

 

Privacy:

Alle gegevens die wij krijgen van klanten houden we voor onszelf en zijn strikt bedoeld om aankopen en verzendingen vlot te laten verlopen. Hiervoor hebben wij uw naam, adres, email & telefoonnummer nodig. Indien we een geretourneerd product wensen terug te betalen, hebben wij ook nood aan uw rekeningnummer. Klantgegevens worden niet meegedeeld met derde partijen.

Disclaimer:

alle materiaal op onze website of gekoppeld aan onze goederen, dienstverlening of merknaam, dat op één of andere manier gelinkt is aan graffiti of andere illegale activiteiten, kan niet ten laste worden gelegd aan Skeerleef. Wij raden dergelijk illegaal gedrag af en documenteren enkel. Wij zijn niet aansprakelijk voor de weergegeven zaken of eventuele gevolgen.

bottom of page