top of page
 • Wat als ik in Gent woon?
  Als je in Gent (België) woont, of hier toevallig moet zijn op een bepaalde dag, dan kan je besparen op verzendkosten. Het is namelijk mogelijk om af te spreken in Gent centrum, of in de buurt van het Sint-Pieters station! Als je deze optie wenst, gelieve dan niet via de website te bestellen, maar ons een berichtje te sturen via onze Instagram pagina @Skeerleef, of stuur een mailtje naar Skeerleef@gmail.com. Daarna nemen we zo snel mogelijk terug contact op om een passende plaats en datum af te spreken om het pakketje te overhandigen. Alles wat fysiek overhandigd wordt dient wel op voorhand of op het moment zelf te worden betaald. Achteraf betalen is niet mogelijk. Indien je cash betaald, gelieve zo gepast mogelijk te betalen.
 • Welke betaalmogelijkheden zijn er?
  Helaas is betalen met bancontact niet mogelijk via onze website. Wel is het mogelijk te betalen met VISA, PayPal of per overschrijving. Pakketjes worden pas verstuurd eenmaal we de betaling succesvol ontvangen hebben. Indien je van Gent bent en fysiek afspreekt (zie rubriek 'Wat als ik van Gent ben?') dan is het ook mogelijk om in cash te betalen. Gelieve dan wel zo gepast mogelijk te betalen om alles vlot te laten verlopen.
 • Hoe worden pakketjes verzonden?
  Wij versturen al onze pakketjes met BPost. Dat wil zeggen dat de tarieven van BPost van toepassing zijn op de verzendkosten. Pakketjes worden enkel binnen België en Nederland geleverd. Uiteraard liggen de verzendkosten voor Nederland hoger dan voor België (zie Algemene voorwaarden). De verzendkosten zijn ook afhankelijk van de levermethode, grootte en het gewicht van het pakketje.
 • Hoe lang duurt het voor ik mijn pakketje ontvang?
  Eénmaal wij jouw betaling ontvangen hebben zullen wij zo snel mogelijk proberen het pakketje aan BPost te overhandigen. De gemiddelde levertermijn bedraagt 3 (week)dagen. De maximale levertijd bedraagt 30 dagen, al is dit vrij uitzonderlijk. DISCLAIMER: Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertraging veroorzaakt door BPost.
 • Kan ik een pakketje retourneren?
  Een pakketje terugsturen is mogelijk. Dit kan tot 14 dagen na levering. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien je een pakketje wilt retourneren gelieve dan eerst per mail contact met ons op te nemen via Skeerleef@gmail.com. Als wij het pakketje in goede staat ontvangen hebben dan storten wij binnen de 14 dagen het totaalbedrag terug (incl. verzendkosten). Uiteraard dient het pakketje ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Is het pakketje toch gebruikt of beschadigd dan hervalt het herroepingsrecht, en wordt de aankoop niet terugbetaald.
bottom of page