SKEERLEEF COLLECTIEF

Skeerleef  is een creatief collectief gebaseerd in Gent en opgericht door enkele hechte vrienden met dezelfde interesses en visie.

Alles is begonnen met graffiti en onze passie voor stedelijke landschappen en nachtelijke sferen.

Inspiratie is in veel zaken te vinden. Wij willen deze onuitputtelijke inspiratie rondom ons omzetten in iets creatiefs, om het vervolgens te delen met anderen.

Onder het mom van een collectief willen we graffiti combineren met kunst en grafisch ontwerp. Zo houden we ons o.a. bezig met het bedrukken van T-shirts en andere kledij, uitbrengen van boeken en (maga)zines, maken van murals, verkopen van unieke kunstwerken, grafische dienstverlening en alles wat in ons opkomt.

Naast onze vaste leden werken we nu en dan ook samen met externe artiesten of andere collectieven.

@Kiewie

Kiewie studeerde grafisch en digitaal ontwerp, en is  altijd al creatief bezig geweest. Daarnaast is hij ook bezig met illustreren, schilderen, fotografie & video, graffiti, tatoeëren en muziek.

Zijn stijl wordt vooral gekenmerkt door speelse elementen en flashy kleuren. Hij combineert typerende illustraties met grafisch ontwerp om zo tot een unieke en herkenbare beeldtaal te komen.

De stad werkt als grootste inspiratiebron. Hij probeert steeds op zoek te gaan naar plaatsen en zaken waar de meeste mensen niet direct naar kijken. Ook de nacht kent zeker zijn plaats in dit verhaal.

  • Instagram

@Intr.s

Intr.s studeerde schilderkunst & illustratie vanwege zijn passie, en is bijna elke dag in zijn atelier te vinden. Daarnaast is hij ook bezig met fotografie, graffiti en tatoeëren.

Hij is gedreven door het spel tussen licht & donker en wazig & scherp. In zijn werk vat hij hij de realiteit op een absurde manier samen door gebruik te maken van donkere vlakken, schemerende horizons en subtiele texturen.

  • Instagram

@BUTTRKEKS

Butterkeks studeerde vrije kunsten, maar is grotendeels ook bezig met fotografie en illustratie. Hij heeft oog voor het abnormale en legt excentrieke situaties vast met zijn camera.

Op illustratief en fotografisch vlak werkt hij zowel digitaal als analoog. Zijn foto's en illustraties zijn vaak gebaseerd op nachtelijke en stedelijke situaties en uiten zich in verschillende technieken.

Ook experimenteert hij met de publieke ruimte. Zo haalt hij gewaagde acties uit en schildert de meest ludieke boodschappen op de gekste plaatsen. 

  • Instagram
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Disclaimer:

alle materiaal op onze website of gekoppeld aan onze goederen, dienstverlening of merknaam, dat op één of andere manier gelinkt is aan graffiti of andere illegale activiteiten, kan niet ten laste worden gelegd aan Skeerleef. Wij raden dergelijk illegaal gedrag af en documenteren enkel. Wij zijn niet aansprakelijk voor de weergegeven zaken of eventuele gevolgen.

Copyright © 2019 Skeerleef

0